Idiotförklarad

Min vän Salli tycker att jag är osmart. Eller iallafall gillar hon att framställa mig som osmart. Hon brukar supa ner mig för att sedan intala mig att det är en mycket bra idé att skriva foruminlägg på fyllan, för att sedan påpeka hur mycket smartare hon är som inte gör det. Igår frågade hon mig indirekt om jag är tjockskallig. Fast hon formulerade det lite finare i stil med "Har du stort huvud?". Jag har rätt normalstort huvud, men enormt hår som gör att inga mössor eller hjälmar passar mig. När jag rider (på hästar) sitter hjälmen någonstans ovanför huvudet och skyddar snarare mitt hår än mitt huvud.

Själv tycker jag att jag är smart. Jag har lärt mig mycket genom att alltid testa allt en gång. Exempelvis att det är farligt att åka skateboard inne på krogen när man är skitfull. Eller att det är farligt att åka skateboard inomhus även när man är nykter. Iallafall om skateboarden har skitkassa truckar, det står en blomma i vägen, och man är endast iförd underkläder och mjukistofflor.

Ärligt talat så har jag en IQ över 130. Fast det framgår inte alltid. För är det en sak jag är dålig på så är det att tänka efter före.

Kommentarer
Postat av: mary

haha jag vet inte om åka skatebard på yllan, inne på krogen visar på ett högt IQ :P

men jag vet ju att du är smart haha

2009-01-09 @ 15:23:54
URL: http://livingdisaster.blogg.se/
Postat av: Tessie

Att åka skateboard på krogen handlar inte om att vara smart, det handlar om att våga testa allt en gång och få gratis whiskey. ;)

2009-01-09 @ 16:30:30
URL: http://veganslyna.blogg.se/
Postat av: mary

aha jasså det är så det ligger till :P

2009-01-09 @ 18:29:15
URL: http://livingdisaster.blogg.se/
Postat av: salli

HAHAHA!

2009-01-10 @ 13:32:22
Postat av: Tessie

Du är ond Salli ;)

2009-01-10 @ 16:06:51
URL: http://veganslyna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0