Julie Rescue gräver sin egen grav

Julie Rescue fyller ständigt på sin hemsida i ren panik inför onsdagens program. Det är som en följetong av skitsnack som får en att skratta. Hur dumma tror de att folk är egentligen? Julie Rescue gräver sin egen grav genom att på sin hemsida försöka försvara sig med skrattretande löst babbel och lögner, som bara drar åt snaran ännu mer.

 

Angående valpen Nala som dog av en inälvsmask försvarar sig Julie Rescue med att valpen måste varit smittad redan vid födseln. På sin hemsida berättar de också att ”Valpen Nala kom från JulieRescue med ett intyg att den levt skyddad från andra hundar”. Vad gör då valpen Nala på detta foto, där hon vistas i hundhägnet och det mycket tydligt sitter andra hundar under bordet?

Inte är hon då skyddad från andra hundar i alla fall, vilket krävs att valpar ska vara för att få föras in i Sverige innan 7 månaders ålder. Det spelar ingen roll var och när Nala fick sin mask, Julie Rescue har nu bevisat att de förfalskar intyg.

 

Adoptera gärna hundar, men gör det från en seriös organisation. Det vill säga: inte Julie Rescue.


Kommentarer
Postat av: M

Den där bordsmodellen tycks vara mycket populär eftersom både JR och valpens uppfödare tydligen har den modellen. Eller?

http://www.julierescue.com/hundar/hundar.asp-visa=candy.htm

http://www.julierescue.com/hundar/hundar.asp-visa=conchita.htm

2009-01-12 @ 00:38:25
Postat av: Tessie

Det kanske är den nya bords-trenden i Spanien? ;)

Undra vad JR ska ljuga ihop för att försöka bortförklara detta...

2009-01-12 @ 00:50:53
URL: http://veganslyna.blogg.se/
Postat av: camilla

Hjälp! vad man önskar att man kunde ge såna som JR en elstöt så hon vaknar... svårt, med en människa som bara har pengar i sikte. Tänk om man kunde göra allt på rätt sätt vad bra det kunde ha blivit ??? Hur börjar vi ? har någon ett bra förslag till att få bort alla oseriösa hundhandlare??? Snälla svara...Mvh Camilla

2009-01-14 @ 23:52:26
Postat av: Tyra

Adoptera inte heller från Hundhjälpen (tror jag de heter). Har hört att även dem har tagit hit okastrerade hundar. De hade tydligen försvarat det som en miss. Sådana missar får inte förekomma



/En som tänkte adoptera gatuhund men har tänkt om

2009-04-12 @ 07:31:10
Postat av: Carina

Jag undrar vem som är oseriös och behöver vakna?? Kan du räkna överhuvudtaget Camilla? Det tror inte jag. Eftersom du inbillar dig att någon tjänar pengar på ett sådant arbete som utförs av Julie och hennes medarbetare. Har du köpt mat till en hund någon gång? Har du köpt mat till 5 hundar någon gång? Räkna efter vad kostnaden kan bli för att köpa mat till mellan ca 50 - 75, - 100 hundar?? Samt allt annat de behöver. Har du flugit någon gång? TÄNK... människa. Det är det vi har vår hjärna till.



Ni förfasar er över okastrerade hundar: fundera i stället på alla män som borde kastreras. Hundarna är småproblem i världen. Adoptera en man du istället Tyra. Vilken tur för hunden som slapp bli boende hos dig.



Vad som förorsakat Nalas inälvsmask kan ingen människa med säkerhet avgöra. Allt kan endast vara spekulationer. Vad betyder uttalandet: LEVT skyddad från andra hundar? Vad betyder att LEVA i Sverige? Jag lever i Sverige, men...trots detta har jag besökt andra länder.

2009-11-18 @ 17:41:32
URL: http://nattdjuretsliv.blogspot.com
Postat av: Tessie

Carina, ska man bli av med problemet med gatuhundar så måste man kastrera, inte avla fram fler a la JR.



En valp som ska tas in i Sverige innan den fyllt 7 månader ska ha levt i en skyddad miljö, dvs kennel, inte på ett rescuecenter bland hundratals hundar. Det var ett rent lagbrott av JR att ta in Nala med andra ord.

2009-11-18 @ 23:27:36
URL: http://veganslyna.blogg.se/
Postat av: Carina

Du har absolut rätt i det du säger om att kastrering är det sätt det går att komma tillrätta med överbefolkningen av hundar. Från en synvinkel, och som läget nu är. En annan är väl att människokrypen börjar att ta ansvar för de vovvar de skaffar sig och inte bara kastar ut dem. Det var säkerligen fel det som hände med Nala, men vilken människa gör inte fel. Jag har i hela mitt liv försökt att göra rätt, ändå gör jag hela tiden fel. Det blir fel för jag är människa. Jag tar i alla fall hand om de mina, både djur och människor så gott jag kan. Jag önskar inget djur i döden. Jag har en underba vovve hemma som kommer ifrån JR. Räddad av Julie ifrån ett avlivningscenter. Efter ett tag här upptäckte jag att hon var sjuk och har besökt djursjukhuset åtskillga gånger. Men det är ju inte Julies fel att vovven var sjuk. Hon har en bronchitis, som uppkom i och med att hon var i dåligt skick på grund av att hon lämnats vind för våg innan Julie räddade henne, det med att hon kom hit till kyla och fukt gjorde det svårt för henne. Nu klarar hon sig alldeles utmärkt, och hon är min ögonsten. Visst finns det problem inom JR, det är människor som arbetar på frivillig basis utan specialkunskaper, de gör av sina hjärtan. Men problem med sjuka hundar finns även i massor inom kennlar i Sverige. Om detta talas det inte alls. Det avlas vidare på hundar med allehanda sjukdomar, det är stora pengar i de hundarna. När man besöker djursjukhuset så häpnar man över hyllmeter på hyllmeter med alla olika specialfoder för olika sjukdomar. Mina spanska hundar äter inget specialfoder. Men som sagt, även ifrån JR kommer nog sjuka hundar.



Tack för ditt svar.

2010-02-23 @ 01:10:42
URL: http://nattdjuretsliv.blogspot.com
Postat av: Tessie

Fast att sälja sjuka hundar medvetet, och att avla fram små söta hundar som säljer bra och sedan kalla dem gatuhundar är inte okej. Att skylla på att vissa svenska kennlar också myglar och gör fel gör det inte till en god handling heller. Ett sådant synsätt skulle innebära att det är okej att mörda för att andra gör det, vanvårda sina djur för att andra gör det etc. Ingen är perfekt och alla begår misstag, absolut, men det Julie sysslar med är inte misstag. Det är rent mygel och lagbrott.

2010-02-23 @ 20:58:51
URL: http://veganslyna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0