Humorbefriade kristna och diarré

Min egna lilla ironiska tolkning av skärtorsdagen fick visst kristna att tro att jag seriöst ligger hemma och skär mig. Det är synd att bibeln inte tar upp begreppet ironi eller sarkasm. Men trots att man är kristen kan man väl läsa något annat än bibeln, och lära sig lite om hur världen utanför sagan om Jesus och andra typer som springer på vatten och fan vet vad fungerar?

För övrigt så har jag nu ännu mer piller att komma ihåg. Det är nämligen pollen-säsong så det smäller om det. Nog för att jag råkar vara deprimerad, men jag behöver ju inte gå runt med extremt röda, svullna rinniga ögon för det. Eller en näsa som ser likadan ut. Man kan ju alltid låtsas vara normal. Ibland är jag så bra på att låtsas att jag tror på det själv för en stund.

Solen bara lyser starkare och starkare, det blir varmare ute, jag plockar vitsippor som blommarodören Chico tuggar sönder när jag ska knäppa söta bilder på honom, och mitt ansikte får bara mer ko-diarré på sig, som inte går att tvätta bort.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Är det så viktigt att vara mottsatsen ? :)

2009-04-13 @ 16:39:16
URL: http://Forslinmalin.devote.se
Postat av: Tessie

Motsatsen, till vad?

2009-04-13 @ 17:51:20
URL: http://veganslyna.blogg.se/
Postat av: Mikaela

Hej hoppas allt är bara bra med dig



Linda Skämtsson är våran nya Reporter och idag har hon intervjuat några av Sveriges största bloggerskor! Se intervjuen med våran reporter Linda Skämtsson på



http://experienceno1.blogspot.com/2009/04/linda-skamtsson.html

2009-04-15 @ 19:28:50
URL: http://experienceno1.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0