Heroinist javisst?

Tydligen ser jag jäkligt nergången ut när jag vinglar in på kvarterskrogen en fredagkväll i trasiga skitiga mjukisbyxor, för igår försökte en knasig polack köpa heroin av mig. När han insåg att jag och Ola inte var rätt typer att fråga bestämde han sig för att bjuda oss på öl istället. När Ola gjorde ett tappert försök att bjuda igen försökte istället polacken att ge oss några hundralappar. Det var nämligen tradition att göra så där han var i från menade han. Jag tror bestämt jag gillar polska traditioner. Dock försökte han även stöta på mig, så Ola fick spela pojkvän. Rätt underhållande faktiskt eftersom jag fick tillfälle att leka bitchig flickvän.

Annars så är jag lite tjurig på Island som pruttar ut massa aska som kyler ner vårt redan kalla land. Bara för att de är ett is-land betyder det väl inte att alla andra måste vara det också? Igår morse vaknade jag upp och insåg att det var 11 grader "varmt" i huset. Det löste jag genom att åka och köpa en flanellskjorta i storlek tremannatält. Mycket fin pyamas måste jag säga. Att sova i vinterjacka hade nog blivit ganska knöligt, men nu är det problemet löst.

Den perfekta flickvännen

Jag är världens bästa zappare, helt enkelt för att jag hatar reklam. Men idag hade jag totalt oflyt och det var fan reklam på varenda kanal när jag skulle äta. Äta gör man nämligen framför TVn, och är det reklam kan man inte äta.
Nåväl, självklart blev jag irriterad över all kass reklam i vanlig ordning. Speciellt en om en jäkla rakhyvel.

Reklamen gick ut på att en brud pratar om hur väl hon vet att hennes karlslok hatar hur hon stjäl hans mat, tvingar honom att umgås med hennes trista kollegor och blahabla. Man kan ju undra varför hon gör så om hon nu vet att han hatar det. Snällt. Verkligen. Vem vill dela med sig av sin mat och träffa trista typer?

Det värsta är att slutsatsen hon drar är att eftersom hon vet allt detta om sin kära karlslok, så vet hon att han kommer att älska rakhyveln hon köpt till honom. Eh? Vilken FANTASTISK present!

Seriöst, om hon är svenska folkets version av den perfekta flickvännen förstår jag varför jag är och förblir ogift. Och från och med nu tänker jag fortsätta vara det, för såndär tänker jag då rakt inte bli. Basta.

Jävla skit.

Våren är fanimig den värsta årstiden av alla. Då börjar joggare och andra suspekta typer fara runt i skogarna och bajsa hej vilt överallt. Jag hatar det. Zack älskar det. Är det inte förruttnade djurkadaver så är det människobajs, lika kul båda två tycker Zack. Han rullar sig i det. Jag badar honom. Om och om igen. Var och varannan dag.

Härmed svär jag på att aldrig mer plocka upp en enda jävla hundbajs mer förrän folk lär sig att ta rätt på sin egen skit. Banne mig.

Tur för Zack att han är söt.


Gråskala

Vaknade 4 inatt av att jag kunde andas genom näsan igen. Fantastisk känsla, så jag gick ut och satte mig på altanen omedelbums och njöt. Då blev jag snorig igen. Typiskt.

Annars så är saker inte alls som de varit under hela mitt liv. Allt är inte svart eller vitt längre. Plötsligt finns en gråskala, och där har plötsligt allt hamnat. Allt och alla som varit vita och ofelbara ses med nya ögon och omvärderas totalt, samma med det svarta. Det finns ingen perfektion eller becksvarthet längre. Ganska chockerande faktiskt. Det ger upphov till massa tankar och en hel del besvikelse över hur saker och ting egentligen är, vilket inte alls är som jag trott. Känns lite som att jag lär känna världen och människorna i den på nytt, och nu ser jag även de dåliga sidorna jag valt att ignorera tidigare. Dessutom hittar jag gömda sidor hos mig själv jag aldrig sett tidigare, sidor jag både gillar och inte gillar.

Min värld har satts i gungning. Följ med på tidernas bästa rollercoaster. Och ta inte alltför illa upp av att bli omvärderade.

Harmoni i mani

Hjärnan går på högvarv, men kroppen känns snarare tillhörande en invalid 90åring än mig. I ett desperat försök att skapa harmoni i mani missbrukar jag kaffe, men kroppen har inte ens chans att hänga med i min tankeverksamhet just nu. Försöker fördela ut lite tankar på vänner, fast de verkar ha fullt upp med sina egna tankar. Dålig timing helt enkelt.

Så ser det ut som skit hemma trots att jag lovade Maja att städa i helgen innan hon kom hem. Men dammsugaren är ju på övervåningen och det är alldeles för jobbigt att gå upp och hämta den. Dessutom har jag en förmåga att ramla i trappor, speciellt om jag ska försöka vara snäll. Senast jag skulle gå upp och ge Maja te och kakor ramlade jag ner som en gammal hösäck. Skulle jag hämta dammsugaren och förvandla huset till ett pedantiskt hem skulle jag säkerligen bryta nacken.

Vetenskapen borde gå snabbare framåt så att tillfällig lobotomi vore möjligt. Det är nästan läge att börja spela World of Warcraft igen och bara tänka och andas backstabs.

RSS 2.0