Jag vill inte sluta röka! Punkt!

Min moster ringde igår för att tala om att hon klippt ut en artikel om att sluta röka till mig. Jag talade om att jag inte var intresserad och inte ville ha den, för att jag inte har några planer på att sluta röka just nu, och när jag väl ska sluta så hjälper knappast en artikel. Jag vet hur man slutar, för jag har gjort det förut.

Likförbannat var hon hit med den idag, så nu ska jag klippa ut någon artikel om att banta till henne, eftersom hon begåvats med sisådär 50 extrakilon. Den ska hon få som tack för att hon precis fått mig sugen på att börja röka 20 paket om dagen. Det känns lite skrattretande att hon ska lägga sig i mina såkallade hälsoproblem medan hon själv har fetma och äter ihjäl sig. Jag håller inte på att pika henne om att fetma är farligt dagarna i ända, men nu får jag väl börja göra det så hon inser hur irriterande det är.

Apropå ingenting så började jag fundera på hur länge jag varit i Dalarna nu. Det måste vara någon vecka, typ två eller tre. Jag har fortfarande samma mjukisbyxor på mig som jag stal av mamma när jag kom. Det kanske är dags att sanera mig själv snart? Men det är en dag imorgon också, och säkerligen om en vecka med.

Kommentarer
Postat av: mary

haha ja, GE IGEN!

2009-01-04 @ 12:19:09
URL: http://livingdisaster.blogg.se/
Postat av: Elias

Haha ja man blir dagvild i skogen!

2009-01-04 @ 13:43:43
URL: http://eliassohlberg.se
Postat av: Elias

Förövrigt; kom ihåg hur mycket du frös sist du duschade! Det där lagret med skit håller kylan ute rätt bra. Och det är faktiskt ganska kallt i Dalarna!

2009-01-04 @ 13:44:49
URL: http://eliassohlberg.se
Postat av: Tessie

"Ganska kallt"?! Det är 26 minus och jag DÖR!

2009-01-04 @ 14:50:37
URL: http://veganslyna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0