Sluta röka i 5 steg

Jag och Maja har världens bästa sluta-röka-plan. Den är fanimig vattentät.
1. Byt ut ciggen mot jordgubbssnus i fjolliga rosa förpackningar.
2. Byt ut snuset mot nikotintuggummin.
3. Byt ut nikotintuggummin mot Läkerol.
4. Byt ut Läkerol mot kakor.
5. Byt ut kakor mot kokain. Heroin var det första förslaget som steg nummer 5, tills vi kom på att man ju kan röka heroin, och alltså får vi inte välja heroin eftersom det är just röka vi ska sluta göra.

Tycker ärligt talat synd om den stackars killen som stod och lyssnade på oss i Brunnsparken imorse och försökte hålla sig för skratt men inte lyckades så bra. Men nu vet han iallafall hur man gör när man slutar röka. Han skulle hört oss förra måndagen. Våra måndagmornar kantas av fantastiska idéer. Förra veckan handlade det om hur vi skulle ta över världen och jag skulle bli diktator i nitväst med nitar av diamanter. Det återstår att se när vi fullbordar planen, eller om Säpo kommer och sätter en yxa i bakhuvudet på oss först.

Kommentarer
Postat av: mumrik

Ledsen att förstöra era planer på att sluta röka...men man kan även röka kokain...s.k. freebasing...även crack är ju en mindre ren variant av kokain...som även den röks...och då det mesta går att röka...brygg i stället te på nån kul svamp...

2009-09-30 @ 17:27:22
URL: http://blog.punkmumrik.net/
Postat av: Linn

Briljant! Helt och hållet briljant! Jag har lagt fram er 5-stegsplan för B här hemma och han ska sätta igång så snart han bara kan!

2009-09-30 @ 22:28:18
Postat av: Tessie

mumrik Vi låtsas som att kokain inte går att röka, för dedär skivlingarna du snackar om har nån hippie hunnit plocka före oss.linn Toppen! Vi tänkte börja imorgon, så vi kan heja på varandra. :)

2009-09-30 @ 23:05:02
URL: http://veganslyna.blogg.se/
Postat av: Candy

Fy fan vad roligt! En gång gick jag & en kompis omkring och diskuterade det perfekta mordet. Hur man skulle göra för att inte bli upptäckt, vad man skulle göra med kroppen osv. Efter ett tag upptäckte vi att någon gick bakom oss. Ju mer vi pratade, desto snabbare gick personen och till sist passerade den oss och fortsatte att gå assnabbt. Stackaren. Och vi som inte ens har några intentioner på att mörda, vi bara spekulerade i hur man skulle komma undan om man var totalt galen. =P

2009-10-06 @ 23:23:15
URL: http://eyecandy.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0