Hundars tankebanor

Tillägnar detta blogginlägg till Salli, som (inte) så tålmodigt väntat på att bloggen ska återuppstå från de döda. Hon är väl antagligen den enda läsaren jag har kvar, men det är ju inte direkt någon popularitetstävling det här. Ja så länge man inte leker bimbo på Stureplan då och opererar om fejjan till oigenkännlighet för att det tydligen ska vara snyggt att se ut som ett monster.

Tanken slog mig. Vad tänker egentligen hundarna när man går på toa?
Plötsligt försvinner man bara in i det där rummet dit de inte får gå (ja alltså Chico anser bomullsrondeller och tamponger vara en delikatess, och Zack massakrerar toarullar eftersom matte lärt honom att det bor godis i dem). Matte bara går in, stänger dörren, och strax därefter kommer hon ut som om inget har hänt.
Vadå inget har hänt? Plötsligt stänger hon bara ute hela flocken och försvinner. Sen ångrar hon sig och kommer ut igen.
Att hon aldrig slutar med den där ensamträningen, vi har ju fattat för länge sedan. Matte är bara skum. Eller är det som när hon går ut och hittar roliga saker som hon sedan hämtar oss och visar, typ spår eller träd som det bor blodpudding i? Men varför får man då aldrig gå in i det där hemliga rummet där det kanske bor blodpudding på väggarna?

Boro undrar också över draken. Den där röda farliga saken som bor i ett skåp.
Han kan inte förstå varför människorna aldrig lär sig att inte öppna den skåpdörren. Då hoppar draken ut och sätter sin svans i väggen. Sen börjar den bröla och försöker suga in alla hundarna i sina farliga käftar.
Matte slåss och brottas med draken över hela huset. Man ser hur hon kämpar med draken som vill döda alla som kommer i dess väg. Matte är en hjälte.
Boro försöker hjälpa matte och biter draken, men då säger matte till honom att gå. Hon blir upprörd och nästan lite arg på Boro. Matte är nämligen en snäll hjälte som skyddar Boro från draken.
Till slut segrar matte över draken och stoppar in den i skåpet igen, och Boro vet inte till sig av glädjerus över att alla än en gång överlevde.
Men man kan aldrig vara riktigt trygg. Snart kommer dagen då de glömska människorna öppnar skåpet igen och draken de döpt till Dammsugaren än en gång kastar sig ut för att döda.

Kommentarer
Postat av: Linn

ÄÄÄNTLIGEN!!!

2010-11-19 @ 23:36:52
Postat av: Tessie

Nämen! TVÅ uthålliga polare har jag. ;)

2010-11-20 @ 00:30:44
URL: http://veganslyna.blogg.se/
Postat av: Sofiaho

Ja ÄNTLIGEN!Och vadå få ensamtid på dass?! Det har då jag aldrig råkat ut för. Alltid någon hund eller katt som skall sällskapa. Och skulle dörren mot förmodan stängas & ingen fått följa med in, ligger trogna Parker precis utanför och Virus jamar välkomnande när man öppnar dörren :D

2010-11-20 @ 12:36:04
Postat av: Tessie

Hihi. Boro brukar krafsa på dörren ibland. Speciellt om jag har strumpor på mig, för det betyder att vi ska gå ut men matte råkade välja fel dörr.

2010-11-20 @ 12:45:14
URL: http://veganslyna.blogg.se/
Postat av: HannaH

Här har vi kattlucka på toadörren. Där kan också Wille titta in om han vill.

2010-11-21 @ 14:17:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0