Hoppfull, dyslektiker eller bara en fånig kung?

Funderade lite kring varför min blogg har så många besökare när jag aldrig skriver något. Sedan kom jag på det. Mina bloggläsare är antingen sådana där hopplöst hoppfulla människor som lever i tron om att jag kommer börja spruta ur mig blogginlägg vilken dag som helst. Andra alternativet är dyslektiker, min blogg är perfekt för dyslektiker, för vad kan vara bättre än en blogg där man slipper läsa alls? Jag tror kungens favoritblogg är just min, sådeså. Så inatt gör jag alla besvikna. Ni hoppfulla stackare får ett helt innehållslöst inlägg att läsa, ni dyslektiker måste just läsa, för att komma fram till att det var helt onödigt och jag dessutom var rätt taskig mot er. Det enda som skulle kunna vara bra vore om kungen blev så pass ledsen av att läsa detta att hela monarkin bara rasade och försvann. Nu blev ni hoppfulla typer genast hoppfulla igen, dyslektikerna fortsätter tjura över att inget vettigt skrivs, och kungen lipar om han fortfarande läser. Tji fick ni!

Kommentarer
Postat av: salli

åh, hoppas kungen läser!!

2011-02-15 @ 19:06:35
Postat av: Linn

hahahahahahhahahahaahahahahahh

Jag tror jag älskar dig!Jag tillhör de där hopplöst hoppfulla utan dyslektiska bekymmer ;)2011-02-15 @ 22:04:52
Postat av: Sofiaho

Jag tillhör oxå den hopplöst hoppfulla skaran, som dessutom finner inlägg som detta oerhört roande ;)

2011-02-16 @ 14:57:52
Postat av: mumrik

nu är jag dyslektiker och jag får väl delvis ge dig rätt i anledningen till att åtminstone jag 'läser' din blog...väldigt lite nytt...åtminstone nu...så jag blev snudd på bestört över att se ett nytt inlägg...sen slutar jag väl aldrig att hoppas på att kungahus och hela statsapparaten lägger ner verksamheten...

2011-02-16 @ 22:26:39
Postat av: Tessie

Vad hoppfulla alla är. Bara en dyslektiker hittills och även han är hoppfull! Förstår inte riktigt varför vi har krig i världen när alla är såhär glada.

2011-02-17 @ 02:32:13
URL: http://veganslyna.blogg.se/
Postat av: Megamongot

...eller så dras personer helt enkelt till ordet slynan...

2011-04-20 @ 22:05:46
URL: http://megamongotsmode.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0